Zöld kávé kapszula Vélemények fogyasztóktól

Kérem vegye figyelembe: az eredmény nem garantált és egyénenként eltérhet!

Nemes Krisztina, Tiszakécske – Fogyás

„A zöld kávét a fogyókúrám támogatásához kezdtem el fogyasztani, mivel hiába próbáltam leadni a rajtam lévő felesleges kilókat. Pedig diétáztam és sportoltam is, de csak 1-2 kiló ment le. Viszont miután elkezdtem fogyasztani a zöld kávé kapszulát azt vettem észre, hogy jelentősen beindult a fogyás, így volt hogy heti több kilót is fogytam. 2 hónap alatt könnyen leadtam 7 kilót, ami azóta se tért vissza, mivel folyamatosan fogyasztom a zöld kávé kapszulát.”

Mihalusz Béláné, Csömör –Fogyás, Vérnyomás, Vércukorzsint

„A zöld kávé nekem nagyon sokat segített a fogyásban. Sajnos az évek múlásával a kilók is egyre szaporodtak rajtam, és már az egészségemre is negatív hatása volt mindennek, így többek között magas vérnyomást és kezdődő cukorbetegséget állapítottak meg nálam. Szerencsére egy jó barátnőm otthonosan mozog a természetes étrend-kiegészítők terén, és ő ajánlotta a zöld kávé kapszulát nekem. Persze mellette diétáztam és mozogtam is, s ennek köszönhetően valóban beindult nálam a fogyás. Ráadásul tényleg kevésbé is voltam, vagyok éhes, így nem is nehéz diétázni. És a vérnyomásom és vércukorszintem is normalizálódott azóta! Eddig 12 kilót adtam le, és még szeretnék legalább 5-öt, de már biztosan tudom, hogy ez sem lesz akadály a zöld kávé segítségével.”

Hallama Géza, Debrecen – Frissítés, Élénkítés, Fogyás

„Alapvetően az élénkítés miatt kezdtem el a zöld kávé kapszulát szedni, mert az utóbbi időben nagyon fáradt és lestrapált voltam, alig jutott erőm bármire is. A fekete kávét is próbáltam, de az csak rövid ideig hatott, ráadásul utána még kimerültebb lettem tőle. A feleségem vett nekem zöld kávé kapszulát, amiért igen hálás vagyok neki, mivel ez pont úgy hat, ahogy kell. Azóta egész nap sokkal energikusabb és élénkebb vagyok, még munkanap végére sem fáradok el, így végre jut erőm sportolni is. Kellemes mellékhatásként pedig azt vettem észre, hogy egyre kevesebbet eszem, és egyre kevesebbet mutat a mérleg is.”

Vigh Zoltánné, Kistarcsa – Fogyás, Több Energia

„Sajnos a második gyermekünk születése után maradt rajtam némi súlyfelesleg, amit egy ideig próbáltam leadni, de nem sikerült. Nem hiszek semmilyen fogyasztószerben, ami gyors és biztos fogyást ígér, ezért nem is próbálkoztam ilyenekkel. Az egyik barátnőmön láttam, hogy egyre karcsúbb és energikusabb, ezért megkérdeztem mit csinál. Persze a zöld kávé kapszulát fogyasztotta, így én is azonnal beszereztem magamnak, mert láttam, hogy ez tényleg jó lehet. Elkezdtem fogyasztani és mellette újra diétáztam és mozogtam is. Az eredmény pedig azóta mínusz 5 kiló, és újra beleférek a régi ruháimba is. Ráadásul az energiám is sokkal több, egész nap képes vagyok pörögni, ami két gyerekkel nem is árt. Még szeretnék kb. ugyanennyit leadni, de a zöld kávé kapszulát utána is biztosan fogyasztani fogom.”

Szabó Ferenc, Agárd – Magas Vérnyomás

„A legutóbbi orvosi ellenőrzésen az orvos enyhe magas vérnyomást állapított meg nálam, de gyógyszert nem adott még, csak étrendi és életmódbeli változtatásokat írt elő. A feleségem hozta nekem a zöld kávé kapszulát, mert ő tudta, hogy vérnyomáscsökkentő hatása is van. Nem sokkal azután, hogy elkezdtem fogyasztani valóban alacsonyabb lett a vérnyomásértékem az otthoni mérések tanulsága szerint is. Azóta voltam kontrollon az orvosomnál, és ő is megállapította, hogy normalizálódott a vérnyomásom. Nagyon örülök neki, hogy nem kell gyógyszereket szednem emiatt, és a zöld kávéval természetesen sikerült helyreállítani a vérnyomásomat.”

Tóth Nikoletta, Gödöllő – Fogyás, Energetizálás

„Alapvetően sose volt gond a súlyommal és az alakommal, azonban a szülést követően rajtam maradt jó néhány plusz kiló, ami eléggé zavart. Mindenképpen valami természetes segítséget szerettem volna a fogyáshoz, így találtam rá a zöld kávéra. A hatása tényleg szuper, szinte azonnal éreztem az anyagcseregyorsító hatását. A zöld kávé segítségével 3 hónap alatt sikerült visszaszereznem a régi ideális súlyomat és alakomat, aminek nagyon örülök, mert végre újra szuperül érzem magamat a bőrömben. Ráadásul azóta sokkal több az energiám is, mindig friss és éber vagyok, kész energiabomba.”

Nagy Beáta, Kiskunhalas – Fogyás támogatása, Zsírégetés

„Az utóbbi években valahogy lelassult az anyagcserém és főként a hasamon egyre nagyobb zsírpárnák kezdtek kialakulni. Persze egyre jobban zavart a dolog, már utáltam tükörbe nézni, és szégyelltem az alakomat. Próbálkoztam koplalással is, de nem sokat ért a dolog. Aztán egy cikkben olvastam a zöld kávé fogyást segítő hatásairól, ami eléggé meggyőző volt. Hamar be is szereztem a zöld kávé kapszulát, és szinte azonnal feltűnt, hogy kisebb étvágyam van, viszont egyre több energiám. Diétába fogtam, és már igen rövid időn belül elkezdett csökkenni a hasamon lévő felesleg. Még ugyan nincs kockahasam, de már így is sokat fogytam, formálódtam, úgyhogy folytatom a zöld kávé kapszula fogyasztását és a diétázást, mert már most sokkal jobban érzem magamat a bőrömben.”