5 kiváló Fogyás segítő: Zöld kávé + Reg-enor + Goji bogyó + Biotic Balance + Chia mag

Napjainkban rengeteg ember küzd a túlsúllyal, és nagyon sokak hiába próbálkoznak, diétáznak, mozognak és vetnek be egyéb módszereket, mert még ha sikerül is leadniuk néhány kilót, akkor is rövid időn belül visszajönnek rájuk a zsírpárnák.

Minden esetben alapvető fontosságú, hogy helyreállítsuk szervezetünk egészséges egyensúlyát, mert enélkül koplalhatunk bármeddig, akkor sem fognak jönni a kívánt eredmények.dieta-fogyas-fogyokura-02

A szervezet a zsírszövetekben raktározza a méreganyagokat, ezért elemi fontosságú, hogy először méregtelenítsünk, salaktalanítsunk, mert a megtisztított zsírsejteket már könnyedén fel tudja számolni szervezetünk. 

Továbbá rendkívül lényeges, hogy feltöltsük szervezetünket a számára létfontosságú tápanyagokkal, mert ez biztosítja optimális és egészséges működését.

Mindemellett természetesen az egészséges táplálkozásra és rendszeres testmozgásra is ügyelnünk kell, hiszen ezeknek köszönhetően nem csupán ideális testsúlyunkat érhetjük el és őrizhetjük meg, hanem egészségünket is megóvhatjuk.

Mindezt remekül támogatja néhány tejesen természetes készítmény, melyek komplex hatásainak köszönhetően teljes szervezetünk működését jótékonyan befolyásolják, így az végre arra is képes lesz, hogy megszabaduljon a felesleges kilóitól, és elérje ideális súlyát.

Következzen most 5 kitűnő szervezetet harmonizáló és fogyást elősegítő természetes készítmény, melyek más-más területen hatnak jótékonyan, így egymást kiegészítve járulnak hozzá a szervezet egyensúlyának eléréséhez.

5 fogyást támogató természetes szer

1.) Zsírégető, anyagcsere-gyorsító Zöld Kávé

Nem létezhet sikeres fogyókúra megfelelő gyorsaságú és hatékonyságú zsírégetés és anyagcsere nélkül. A fogyáshoz ugyanis az kell, hogy pörögjön az anyagcserénk, és minél intenzívebben funkcionáljon a zsírégetés.

Ezek nélkül nem tud szervezetünk megfelelő ütemben megszabadulni a felesleges kilóktól még akkor sem, ha koplalunk vagy sokat mozgunk.

A zöld kávé pedig egy kitűnő természetes anyagcsere-gyorsító és zsírégetést serkentő növény, mely ezáltal elképesztő mértékben képes felgyorsítani és megkönnyíteni a fogyókúrát.

A zöld kávé csökkenti a táplálékokkal bevitt szénhidrátok zsírrá történő átalakulását, valamint hozzájárul ahhoz is, hogy gyorsabban olvadjanak le rólunk a zsírpárnák. 

Anyagcserénket is hathatósan serkenti, így könnyedén leküzdheti az akár már régebb óta fennálló székrekedést is. Ezáltal szervezetünk gyorsan és hatékonyan tud megszabadulni a felhalmozódott mérgektől, salakanyagoktól, valamint kellő ütemben és hatásfokkal képes feldolgozni és kiválasztani a bevitt táplálékokat.

Ezeknek köszönhetően a felesleges zsír nem raktározódik el testünk különböző tájain, illetve a már rajta található zsírpárnák szépen elkezdenek leolvadni.

A zöld kávé jelentősen csökkenti éhségérzetünket, ami által eleve nem is fogunk bevinni akkora mennyiségű kalóriát étkezéseinkkel, mint előtte.

2.) Candida kivezető Reg-Enorkep_10

A túlsúly leadását számtalan tényező hátráltathatja, köztük a Candida-fertőzés is, mely akár az egész szervezetben elszaporodhat. Ebben az esetben rendkívül kedvezőtlenül befolyásolja szerveztünk működését. 

Így többek között hozzájárul a felesleges kilók szaporodásához, valamint gátolja azok leadásának folyamatát. A Candida komoly emésztési problémákat is okoz, így jelentősen lelassítja a teljes anyagcserét, illetve a zsírégetést is akadályozza. Emiatt ha Candida-fertőzésünk van, akkor sokkal nehezebb és lassúbb lesz a túlsúlytól való megszabadulás.

A Reg-Enorban lévő polipeptidekben 17 aminosav van jelen, melyek jelentősen hozzájárulnak a szilárd lerakódások eltávolításához a sejtközötti állományból.

A Reg-Enor egy olyan teljes körű méregtelenítő szer, mely elképesztő hatékonysággal tisztítja meg májunkat, epénket és a sejt közötti állományt az ott lerakódott mérgektől, baktériumoktól, parazitáktól és gombáktól, így a Candidától is.

Ennek hatására helyreállhat szervezetünk egyensúlya minden téren, így rendeződik a testsúly problémája is.

A Reg-Enor teljesen természetes módon stimulálja az epefolyadék termelődését, ami képes maradéktalanul megtisztítani sejt közötti állományunkat. Ennek köszönhetően a méreganyagoktól, gombáktól, parazitáktól megszabadult zsírsejteket már könnyen képes a szervezet felszámolni, és az anyagcseretermékekkel együtt kiüríteni.

Ráadásul a Reg-Enor fogyasztása mellett éhezni sem szükséges, csupán egy sajátos magyaros diétát kell követni, hurkával, kolbásszal és más zsíros ételekkel, ugyanis ezek hatására tud az epefolyadék kiáramlani és megtisztítani szervezetünket. S eközben a fogyás szinte magától, törvényszerűen megy végbe.

3.) Fogyást gyorsító Goji Bogyó

A Goji Bogyó egy fantasztikus szuperélelmiszer, egy valódi tápanyagbomba, mely teljes körűen támogatja szervezetünk egészségét. S mivel harmonizálja testünk működését, ezért nagymértékben hozzájárul a felesleges kilók leadásához is.

A Goji bogyó kivételesen hatékonyan pörgeti fel anyagcserénket, ezért már nagyon sok embernek segített a fogyásban, s akár jelenős (20-30) kilós súlyveszteséget is shutterstock_205054993elértek általa.

A Goji bogyó szabályozza a vércukorszintet és a koleszterinszintet is, valamint tápanyagaival felölti szervezetünket tulajdonképpen minden szükséges vitaminnal és nyomelemmel, s ezáltal étvágyunkat is csökkenti. Így a Gojinak köszönhetően kevesebbet is fogunk enni, miközben szervezetünk mégis minden tápanyagot meg fog kapni.

A Goji Bogyóban található poliszacharid molekulák akár az 5-szörösére is felpörgethetik anyagcserénket, így a zsírpárnák leolvadása és a súlycsökkenés jóval gyorsabban és könnyebben valósulhat meg.

A Gojiban található béta-sziszterol jelentősen képes csökkenteni a káros koleszterin szintjét májunkban, ami azért is igen jótékony, mivel ez a koleszterin nagymértékben hozzájárul az elhízáshoz. 

A Goji Bogyó mindemellett rengeteg energiát ad, így a segítségével sokkal nagyobb kedvünk és több erőnk lesz a rendszeres testmozgáshoz is, amely elengedhetetlenül fontos nem csupán a sikeres fogyáshoz, hanem az egészséges élethez is.

A Goji bogyó még látványosabb hatásokat érhet el a 30 évnél idősebb nők esetében, mivel 30 felett lelassulhat az anyagcsere, s ezért sokkal nehezebben hat a sportolás és a fogyókúra, melyek eredménye is kevésbé tartós ebben a korban.

A Goji rendkívül jótékony hatású bőrünkre is, rugalmassá és bársonyossá varázsolja, így abban is segít, hogy a fogyás után ne éktelenkedjenek rajtunk fogyási csíkok, és ne legyen petyhüdt, lógó a bőr.

4.) Bélflóra helyreállító Biotic Balance Probiotikumbioglan-biotic-balance-probiotikum-30db

Anyagcserénk, emésztésünk és egészségünk szempontjából elengedhetetlen, hogy bélflóránkban túlsúlyban legyenek a jótékony bélbaktériumok. Ugyanis ha felborul a bélflóra érzékeny egyensúlya, akkor könnyedén elszaporodhatnak a káros baktériumok bélrendszerünkben, ami számtalan problémát és betegséget válthat ki. 

A káros baktériumok igen erősen rontják emésztésünk – és így anyagcserénk – hatékonyságát, minek következtében emésztési rendellenességek alakulnak ki, a bevitt táplálékok beleinkben panganak, valamint egyre több salakanyag rakódik le bélrendszerünkben, és egyre nagyobb mennyiségű zsírsejt alakul ki testünkön.

Tehát egészségünk és ideális testsúlyuk szempontjából elengedhetetlen, hogy helyreállítsuk bélflóránk egyensúlyát. Ehhez járulnak hozzá a probiotikumok, melyek rengeteg jótékony baktériumot juttatnak be szervezetünkbe.

A Biotic Balance Probiotikum minden egyes kapszulájában 20 milliárd élő baktérium található, melyek garantáltan élve is jutnak el a beleinkbe. Ezek a hasznos baktériumok a belekben még tovább szaporodnak, s így kiszorítják onnét a káros baktériumokat. 

A Biotic Balance 4 szabadalmaztatott baktériumtörzset tartalmaz, amelyek rendkívül nagy hatékonysággal állítják vissza a bélflóra egészséges egyensúlyát, s ezáltal jelentősen hozzájárulnak immunrendszerünk megfelelő működéséhez is.

A Biotic Balance kapszulákban jóval nagyobb mennyiségű probiotikum található, mint a legtöbb hasonló készítményben, így gyorsabban és hatékonyabban képes visszaállítani az egészséges emésztést és megfelelő ütemű anyagcserét.

Amennyiben tehát a túlsúlytól szeretnénk megszabadulni, akkor alapvető fontosságú, hogy helyreállítsuk bélflóránk egyensúlyát probiotikumok segítségével, mert így működhet csak gyorsan és hatékonyan emésztésünk és teljes anyagcserénk.

5.) Vitaminpótló Chia mag

A Chia mag egy rendkívül komplex tápanyagforrás, valamint kiemelkedő mennyiségben tartalmaz rostokat is. Ennek köszönhetően az elfogyasztását követően hosszú időn keresztül jóllakottnak érezhetjük magunkat, minek következtében kevesebb táplálékot fogunk magunkhoz venni.

A chia magot vízzel is elkeverhetjük, ekkor zselészerű anyagot képez, mely megemésztése hosszabb ideig tart, ezért közben csökkenti az ételek utáni sóvárgást és a nassolási vágyat. Így jóval kevesebb kalóriát juttathatunk be szervezetünkbe a chia magnak köszönhetően. A chia magot tulajdonképpen bármibe belekeverhetjük, mert nem változtatja meg az ételek ízét.

A chia különféle ételekhez adva megnöveli azok tömegét, miközben roppant hatékonyan pótolja a szervezet számára létfontosságú tápanyagokat is.

A chia mag gyorsítja anyagcserénket, mely szintén hozzájárul a felesleges kilóktól való mielőbbi megszabaduláshoz. A chia helyreállíthatja emésztésünket, így az elfogyasztott táplálékokat gyorsan és tökéletesen dolgozza fel és választja ki szervezetünk.

Ráadásul a chia magok fehérjetartalma kiemelkedően magas, ami szintén jelentősen csökkenti az éhségérzetet.

A chia mag tehát úgy segíti fogyásunkat, hogy eltelít, miközben felgyorsítja anyagcserénket is, valamint feltölti szervezetünket minden nélkülözhetetlen tápanyaggal, mely egészséges és kiegyensúlyozott működéséhez szükséges.